Handlingsknapper

Hvordan bruke handlingsknapper

Videoopplæringen

For å bruke handlingsknapper, må du ha nødvendig tillatelse eller være administrator som får denne tillatelsen umiddelbart. Det må angis i Roller og tillatelser for individuelle brukerroller.

Administrer handlingsknapper betyr at du kan opprette dem og redigere dem, Utfør handlingsknapper betyr at du kan klikke på dem. Hvis du har tillatelse, kan du få tilgang til dem fra Administrasjon. Ved å klikke på den, vil du lande på en side, der alle knappene vil bli oppført, for å lage en ny knapp, klikk på knappen øverst til høyre.

Opprett knappen

  • Velg enhetstype
    • Det er to typer, CRM og oppgave

  • Velg farge

  • Definer filtre 

Med dette vil du definere hvor denne knappen vises.

Handlingsknapper støtter bare følgende CRM / oppgave tilpassede felt som skal legges til som et filter:

  • Beløp
  • Autoincrement
  • boolean
  • Velg land
  • E-post
  • Flyte
  • Heltall
  • link
  • Liste
  • Oppslag
  • tekst

Alle oppførte tilpassede felt må angis som "Brukes som filter"for å være tilgjengelig for å legge til handlingsknapper (se nedenfor).

  • Legg til handling

Dette definerer hva vil knappen faktisk gjøre.

Eksempel

Jeg vil at denne knappen skal vises ved alle utgaver der Ferdig status er Hvilken som helst

Jeg vil at knappen skal endre tildeler til meg når jeg klikker på den, og slik ser den ut når den er satt. Du kan se knappen i denne oppgaven.

Nå er det to måter dette kan gå, hvis du ikke valgte stille modus (se ovenfor), vil knappen lede deg på denne siden.

Alt vil bli fylt ut i henhold til knappinnstillingene dine, og du kan redigere noen ting.

Hvis du velger lydløs modus, vil den endre alt i henhold til knappinnstillingene akkurat slik.

VIKTIG: Handlingsknappene trosser arbeidsflyt og valideringer

Hvis noen har en forbudt tillatelse, vil han kunne bruke knappen hvis denne forbudte tillatelsen er satt der. 

Forsikre deg om at du aktiverer knappene i henhold til arbeidsflyten.

Hvis handlingsknappen legger til en oppgave i en sprint, vil den legge den til selv om sprinten ikke er tilgjengelig for prosjektet der oppgaven ligger.

Prøv Easy Project i en 30-dagers gratis prøveperiode

Fullt utstyrt, SSL-beskyttet, daglige sikkerhetskopier, i din Geo